Home Warta Hiburan Ngeri 'Crita Ngeri Amerika' Musim 10 Nuduhake Pratelan Lambang Panjang sing Nganggo Monsters

'Crita Ngeri Amerika' Musim 10 Nuduhake Pratelan Lambang Panjang sing Nganggo Monsters

by Trey Hilburn III
22,138 views
Crita medeni

Crita Horror Amerika warta musim 10 wiwit panas. Kita mung nuduhake warta sing ditampilake Macaulay Culkin's peran sing ditampilake ing Instagram Ryan Murphy. Saiki, kita bisa ndeleng lengkap babagan makhluk sing duwe untu sing tajem sing kita deleng nggoda ing penggoda kanthi gaya taun iki.

Wong bolo sing gedhe tenan iki dhuwur banget karo jas dawa sing apik kanggo dipasang nganggo untu sing landhep. Makhluk-makhluk vampir sing gundul iki katon akrab banget? Yen sampeyan wis ndeleng Blade 2, sing bisa dadi sebab kenapa wong-wong iki kenal banget.

Vampir ing Blade 2 nuduhake tampilan sing padha banget. Sirah gundul, untune landhep lan jas dawa. Yo wis Mriksa, mriksa lan mriksa. Pitakon gedhe saiki, apa vamp iki?

Latar mburi musim paling anyar ing Crita Horror Amerika yaiku Massachusetts. Apa iki bisa ditembak Ryan Murphy Salem's Lot? Lingkungan lan siluet botak kasebut bisa uga katon cocog karo jagad King. Saiki ana liyane Salem's Lot ing dalan saiki, mula iki bakal dadi wektu sing aneh kanggo njupuk kedadeyan liyane ing jagad kasebut. Nanging, yen sampeyan wis ndeleng AHS, sampeyan wis ngerti yen Murphy melu tema kaya edan. Maksudku, pikirake babagan AHS Asylum. Sing urusan karo pembunuh serial, monster, aneh, duwe biarawati, lan iku mung wiwitan. Dadi, bisa uga vamp iki, yen vamp, bisa uga minangka bagean cilik saka crita sing luwih gedhe.

Ora kaya Murphy mbaleni tema lan Crita Horror Amerika wis tau nggawe vampir ing jaman biyen. Dadi, apa dheweke maneh? Kita ora ngerti, nanging kita bisa ngramalake lan saiki pancen katon kaya ngono.

Apa pendapat sampeyan babagan sing paling anyar Crita Horror Amerika? Mikir iki bisa uga Murphy Salem's Lot? Ayo ngerti ing bagean komentar.

Crita medeni

Priksa foto saka Dexter's Revival ing kene.

Dexter

Translate »