Home Warta Hiburan Ngeri Casting News kanggo adaptasi HBO saka Stephen King 'The Outsider'

Casting News kanggo adaptasi HBO saka Stephen King 'The Outsider'

by Waylon Yordania
Outsider The

HBO wis narik kabeh titik kanggo adaptasi anyar novel Stephen King Wong njaba.

Novel kasebut, sing mung dirilis wulan Mei kepungkur, meh langsung dicekel dening Media Rights Capital lan pungkasane dijupuk kanggo seri winates dening HBO.

Siji bagean prosedural polisi lan siji bagean medeni supranatural, Wong njaba pusat penyelidikan babagan pemerkosaan, mutilasi, lan pembunuhan bocah lanang umur 11 taun. Katon kaya kasus sing mbukak lan nutup bakal dadi kekacauan nalika Detektif Ralph Anderson lan investigator pribadi Holly Gibney wiwit mriksa rincian kasus kasebut.

Penggemar King bakal ngelingi karakter Holly Gibney saka trilogi Bill Hodges sing misuwur kalebu Pak Mercedes.

Ben Mendelsohn sadurunge diumumake njupuk peran Ralph Anderson. Gabung karo dheweke yaiku aktris pemenang Grammy lan Tony Award Cynthia Erivo ing peran Holly Gibney. Erivo nggawe percikan gedhe ing Broadway nalika dheweke mbukak kebangkitan Ungu Werna, lan paling anyar muncul ing Banda Aceh karo Viola Davis lan Michelle Rodriguez.

Pemenang Grammy lan Tony Award Cynthia Erivo bakal njupuk peran Holly Gibney ing adaptasi HBO saka Stephen King Wong njaba

Miturut Wartawan Hollywood, Mare Winningham (Crita medeni Amerika) uga bakal melu pemeran dadi Jeannie Anderson,

Bill Camp (Wengi saka), Paddy Considine (The Bourne Ultimatum), Yul Vazquez (Gangster Amerika), Julianne Nicholson (Agustus: Kabupaten Osage), Jeremy Bobb (Tanpa dosa), lan Marc Menchaca (Ozark) isi peran liyane ing pemeran prinsip.

Jason Bateman bakal dadi produser eksekutif ing acara kasebut, lan uga bakal ngarahake rong episode pertama.

iHorror bakal nggawe sampeyan ngirim berita lan liyane amarga kasedhiya kanggo seri anyar sing nyenengake iki.

web: HBO Ngadaptasi Stephen King's The Outsider dadi Seri Dibintangi Ben Mendelsohn

Related Posts

Translate »