Sambungake karo kita

News

Halloween Horror Nights Entuk Karesidenan Vegas permanen

Published

on

Acara taman hiburan musim gugur sing populer banget Universal disebut Wengi Ngeri Halloween (HHN) entuk karesidenan Vegas permanen miturut deadline.

"Konsep iki nduweni tujuan kanggo nguripake perpustakaan film horor klasik Universal kanthi macem-macem pengalaman horor-sentris sing unik, immersive, bar lan restoran, acara musiman, lan barang dagangan. Spasi kasebut uga bakal nampilake pengalaman sing terus-terusan dianyari karo acara musiman. — Deadline

Page Thompson, Presiden, New Ventures, Universal Parks & Resorts ngandika Universal bungah kanggo nggawa HHN menyang jantung Las Vegas, "papan sampurna kanggo jinis konsep unik iki."

Instalasi immersive dadi populer banget minangka wangun hiburan. Contone, Serigala meong iku perusahaan sing nggawe gedhe-ukuran interaktif, donya Fantastic sing tamu bisa lumaku liwat. Ing kasunyatan, ing 2018 padha digawe siji ing Vegas disebut Omega Mart Kab sing isih tetep populer ing kalangan wisatawan. Menapa malih, Iku jejere papan acara padha ngendi zona medeni HHN lagi ngajokaken.

"Ing Universal, kita nggawe merek crita sing beda-beda kanthi nggawe tujuan lan pengalaman sing paling inovatif, immersive, lan nyenengake kanggo para penggemar ing saindenging jagad," ngandika Mark Woodbury, Ketua lan Chief Executive Officer kanggo Universal Parks & Resorts. "Nggedhekake jangkauan kanggo menehi konsep unik kanggo pamirsa anyar ing pasar anyar pancen nyenengake."

Universal wis dadi touchstone saka donya IP immersive. Padha wis digawe bantala nyata adhedhasar Jurassic Park, Harry Potter, lan sing luwih anyar, Super Nintendo World.

Proyek Halloween Horror Nights Universal anyar iki bakal dadi ekspansi 20 hektar saka distrik hiburan AREA15 immersive Las Vegas. Ora ana kabar kapan bakal mbukak.

Klik kanggo Komentar
0 0 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Games

'Mario Kart' Entuk Remake Dystopian Gritty Dibintangi Pedro Pascal

Published

on

Mario

Pedro Pascal lintang saka Suwene saka lagi arep menyang babak sabanjure ing video game dystopia minangka Mario. Bener, sampeyan. Mario Kart njupuk remake sing njupuk menyang dystopia gritty. SNL dadi tuan rumah Pascal ing akhir minggu lan ndeleng sketsa saya apik. Sing paling apik yaiku Mario Kart sketsa… lan sketsa LA Mushmouth.

Sketsa SNL reimagines donya saka Mario Kart minangka donya numpes dening Bowser. Nanging, isih nelpon Mario metu saka pensiun kanggo njupuk Putri Peach mudhun versi agawe saka Rainbow Road. "Ayo."

Kabeh iku gumbyang salah siji saka momen standout teka saka Mario lan Peach arep golek bantuan saka Luigi sing padha kesandhung marang ing Luigi kang Mansion.

Ora arep ngapusi, Aku bakal nonton neraka Absolute metu kabeh iki. Kowe piye? Ayo kita ngerti ing komentar.

Continue Reading

News

Nick Offerman Ngrembug Babagan Favorit Penggemar 3 saka 'The Last of Us'

Published

on

Last

HBO's Suwene saka punika hit utama. Wis nampa musim loro lan buzz saka telung episode pisanan isih dadi tren ing kabeh sosial. Babagan telu Nanging ana wong sing ngomong lan nangis online karo sing paling akeh episode favorit penggemar.

Murray Bartlett lan Nick Offerman mbintangi episode katelu sing kaget banget ora ana hubungane karo clickers utawa mercenaries. Nanging fokus ing hubungan budding antarane loro njaba. Babagan kasebut minangka romansa sing nyenengake antarane karakter Bill lan Frank lan kaslametané gumantung banget.

Sinopsis kanggo Suwene saka kaya ngene:

Joel lan Ellie, pasangan sing ana hubungane karo kekerasan ing jagad iki, kepeksa nandhang kahanan sing kejam lan pembunuh sing kejam nalika ngliwati Amerika sawise wabah.

Suwene saka lagi streaming ing HBO Max karo episode anyar kebangkrutan saben Minggu sore.

Continue Reading

News

'Scream 6' Nampa Wektu Paling Lama saka Seluruh Waralaba

Published

on

Scream 6

Scream 6 lagi ing dalan bali menyang bioskop. Ghostface sing anyar lan luwih ora sabar bakal teka. Trailer pisanan ngumumake pendekatan sing beda banget Sceam lan pembunuhe. Iki kalebu pembunuhan umum sing nampilake Ghostface nggunakake bedhil kanggo ngirim mungsuh. Saiki, ora ana sing aman kapan wae, ing ngendi wae ing New York, sampeyan bisa diserang. Muni kaya NY nyata. Pendekatan kanggo Ghostface ora mung sing wis diganti. Iki Scream uga fitur runtime paling dawa saka sembarang runtime liyane ing franchise.

paling anyar Scream jam ing 2 jam 3 menit dawane. Ora ngalahake runtime liyane kanthi dawa banget, nanging isih bisa dadi entri longes.

Sing tenan ora teka minangka surprise dina. Kayane saben film sing kita deleng ngarahake wektu kerja sing luwih dawa lan luwih suwe. Kabeh saka film James Bond nganti film Batman wis rekor dawa. Aku ngira sing reaksi alam kanggo tetep karo crito sing diijini ing format saka seri TV.

Film iki dibintangi Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Courteney Cox, Dermot Mulroney, Samara Weaving., Tony Revolori, Jack Champion, Liana Liberato, Devyn Nekoda, Josh Segarra, lan Henry Czerny.

Sinopsis kanggo Jerit VI kaya ngene:

Papat slamet saka nyoba pembunuhan Ghostface asli ninggalake Woodsboro kanggo wiwitan sing anyar.

Jerit VI teka ing bioskop wiwit tanggal 10 Maret 2023.

Continue Reading