Home Warta Hiburan Ngeri Brandon Maggart Jahat Natal Nggambar Klasik Nggegirisi Liburan

Brandon Maggart Jahat Natal Nggambar Klasik Nggegirisi Liburan

by admin
828 views

Ya, Natal bakal teka, mula bisa uga sampeyan bakal bisa ndeleng Lewis Jackson Ala Natal enggal, yen sampeyan durung nate. Kita duwe kesempatan kanggo ngirim sawetara pitakon marang Brandon Maggart, aktor sing nggawe film kasebut dadi kenangan nalika nggambarake wong lanang sing keganggu sing kepengin muter bagean Santa, sing digawe para warga masarakat ora kuwat banget.

Maggart yaiku wong sing sibuk. Dheweke ora mangsuli kabeh pitakon sing dikirimi, nanging dheweke bisa ngrampungake kanthi mangsuli wong liya lan menehi sawetara pitakon Ala Natal kenangan sing ana ing bukune sing bakal teka.

Mangkene sesi Q&A ringkes:

iHorror: Apa sampeyan duwe kenangan sing apik kanggo nggarap Ala Natal? Apa sing sampeyan elinga babagan nggarap luwih saka apa wae?

Brandon Maggart: Kenangan seneng? Pancen gaweane angel banget. Pembekuan Aku sengit karo permen karet semangat kanggo nutupi jenggot ing rai. Jack Daniels ing kulo limos kulo nuli mulih kerja.

iH: Apa sampeyan bisa nyritakake babagan sing sampeyan lakoni saiki?

BM: Nulis lan nglukis. Aku duwe rong buku sing kasedhiya ing Amazon: Novel, Jeng Bapake, lan novella: Kate, Love, Henry. Konco Mripat Iki Lies Madness Manis Kuwi bakal kasedhiya wulan ngarep. Kanthi: Batang ing Lotengku bakal metu sadurunge 2016.

iH: Apa sampeyan bakal bali menyang genre horor yen proyek sing tepat teka?

BM: Ora. Aku sibuk banget nulis.

Dheweke banjur nyakup bagean iki minangka wangsulan luwih lengkap kanggo pitakonan kasebut: 

Aktor umur 80 taun iki, sing memori lan kemampuan fisik sing cetha wis wiwit suda, nggawe panggung nalika urip, tumindak, nulis, nggambar, lan nggawe katresnan. Dheweke ngatur kanthi nggunakake kemampuan (diterusake, kanthi genetis) supaya bisa ana ing luwih saka siji panggonan lan wektu kanthi bebarengan. Dheweke melu kursine kanthi plancongan tanpa lunga. Lelungane rampung ing panggung loteng cilik ing ngisor alis lan mburi mripate. Tuduhna dheweke mitologi dhewe yen sampeyan pengin, nanging dheweke nggawe karyane dhewe, nyekel para tamu kanggo para tamu sing apik lan misuwur nalika jaman biyen. Lan, dheweke seneng banget karo aktris sing apik lan berbakat, Vivien Leigh. Dheweke nerangake jagad Utopia iki kanthi kaprigelan ngakses pengalaman sing dipengini liwat prekara sing ana gandhengane karo kuantum; tegese sambungan non-lokal.

Wawancara sing paling menarik.

Kaya sing kasebut, kita duwe sawetara pitakon tambahan kanggo Maggart. Untunge, bahan sing diwenehake saka bukune pancen mangsuli sawetara. Mangkene apa sing diwenehake saka bukune sing bakal teka Konco Mripat Iki Madness Manis Kuwi Lies:

"Sadurunge njupuk, Jackson ngirim aku menyang skrining pribadi film Fritz Lang, M, dibintangi Peter Lorre. Alesané ana sawetara manungsa ing antarane manungsa sanajan dheweke nindakake tindak pidana sing paling ala. Nalika dikepung karo warga kutha sing nesu sing arep mateni dheweke, watake Peter Lorre njaluk dakwaan: "Sampeyan bisa njupuk keputusan kanggo mateni aku utawa ora mateni aku. Nalika aku mateni, aku ora bisa nahan awak dhewe: ”Amarga pedofil ora duwe pilihan? Nanging, ing kasusku, Harry (Santa) nindakake apa sing dianggep wajib ditindakake. Lan, dheweke ora bisa ngerti sebabe wong-wong sing nggawa obor sing nesu ora bisa ngerti manawa dheweke nindakake apa sing kudune ditindakake ... Ganjar "apik" lan ukuman "ala." (Ya, aku tiba ing es sing lunyu. Ora lara)

Ana adegan sing ora bisa dakkandhakake. "Kepiye carane aku nindakake iki?" Pisanan aku nyedhaki Jackson babagan masalahku, dheweke menehi arah sing sampurna: "Abstrak." Aku wis bebas omah sawise iku. "Aku cat ing gambar iki." Jackson minangka pelukis.

Ngombe durung suwe nganti umur telung puluhan taun. (Aku wis luwih telung puluh telung taun kepungkur, saiki) Ing sawijining wektu, aku main dadi tokoh utama ing film sing diarani: Ala Natal. Aku ora nate ngombe tugas, nanging sawise kerja ing lokasi, lan nalika ndamel limo sing cukup dawa bali menyang omah ing Riverside Drive, Jack Daniels dadi kancaku sing tetep. Film kasebut ditulis lan disutradarai dening pemuda sing cerdas lan darmabakti sing jenenge Lewis Jackson.

Aku melu nyambut gawe amarga butuh kerja. Aku audisi, lan aku menang. Makane aku melu kerja. Akeh aktor sing ujar yen njupuk kerja mung sawise mriksa lan debat. Aku sengaja nonton Maureen Stapleton sing apik sing diwawancarai ing acara warta sore ing stasiun NBC lokal ing New York, nalika dheweke takon kepiye milih perane. Dheweke nimbang-nimbang mikirake pitakon kasebut lan ujar, "Kaping pisanan, aku wis maca. Yen aku ora muntah, aku bakal melu kerja. ”

Nanging, ing babagan iki, peran kasebut minangka panelitian psikologis sing apik babagan bocah lanang sing isih kesengsem, sing dikandhani yen Santa Claus "apik", pungkasane tragis. Saka adegan pertama, nalika bocah kasebut, mikir yen dheweke krungu Santa ing lantai ngisor, dheweke nemokake pemandangan sing nggegirisi ing antarane ibune lan Santa, kita ngerti yen iki ora bakal rampung kanthi apik. Bocah lanang kasebut cepet-cepet bali menyang kamare lan nesu nesu banjur ngethok tangane kanthi nesu. Nalika cedhak, kita bakal weruh getih metu ing tangane. Werna abang. Iku abang nesu. Ana akeh warna abang ing film iki.

(Salah sawijining lirik Fiona sing ditulis kanthi apik nggambarake warna abang: (Fiona sing diarani yaiku Fiona Apple, putriku.)

"Nanging dheweke wis kuning banget / Lan aku wis rada biru / Nanging sing dakdeleng yaiku Abang, abang, abang, abang, saiki / Apa sing bakal daklakoni")

Dudu "film horor", kanthi komersial, film kasebut gagal, nanging banjur katon lan, miturut sawetara, wis dadi "klasik kultus resmi." Film kasebut ditampilake sajrone musim Natal saben taun ing omah film pilihan kanggo ilmu gaib. Mungkin Jackson ora nemoni film sing ana ing pikirane, nanging, ing kahanan kasebut, dheweke nindakake tugas sing apik. Lewis Jackson ujar, "Film kasebut ora bakal mati."

Ala Natal kenek Blu-ray saka Sindrom Cuka ing wulan November. Priksa giliran Maggart ing Sesame Street kene.

Translate »