Home Warta Hiburan Ngeri 'Crazy Samurai' Nduwe 77-Min Pertama ing Dunia. Urutan Film Tindakan Siji-Tindakan

'Crazy Samurai' Nduwe 77-Min Pertama ing Dunia. Urutan Film Tindakan Siji-Tindakan

by Timothy Rawles
SAMURAI GILA: 400 VS. 1

Ikon seni bela diri Jepang Tak Sakaguchi (mungsuh, Munggah saka Girl Girl) entuk tagihan paling dhuwur ing film kasebut Crazy Samurai: 400 vs. 1. Cuplikan ing ngisor iki. Film iki dijadwalake debut ing streamer seni beladiri HI-YAH! tanggal 12 Februari 2021, sadurunge Digital, Blu-ray, lan DVD mudhun tanggal 2 Maret wiwit Uga Go USA Hiburan.

Miturut siaran pers:

"Sorotan film luar biasa iki yaiku urutan aksi 77 menit sing ditembak kanthi terus-terusan, 'perang maraton [sing] ditandingi karo para film sing nate direkam' (Forbes). Direktur Yuji Shimomura (Death Trance, Re: Lair) wis nyipta prestasi epik ing koreografi aksi ing sekitar Sakaguchi, sing mainake pedang paling legendaris ing Jepang — Miyamoto Musashi (1584-1645), sawijining prajurit sing ora kalah ing paling ora 60 duel sing wis didokumentasikake - nalika dheweke nemoni perang sing paling angel. ”

Uga Go USA Hiburan

Uga Go USA Hiburan

Mangkene sinopsis kanggo Crazy Samurai: 400 vs. 1:

Nalika samurai master teka kanggo tandhing dojo Yoshioka sing ora sopan, dheweke mlebu ing ambush. Ing urutan film aksi sing apik banget, Miyamoto Musashi (Tak Sakaguchi) gelut nyawane 400 prajurit, entuk papan ing sejarah minangka Edan Samurai Musashi.

SAMURAI GILA: 400 lsp. 1 nduweni wektu runtime udakara 92 menit lan ora dirating.

Related Posts

Translate »