Sambungake karo kita

Film

Shudder Menehi Sesuatu kanggo Dijerit ing April 2023

Published

on

Ngantuk April 2023

Kuartal pisanan taun 2023 wis rampung, nanging Shudder lagi wae njupuk akeh film anyar sing teka ing katalog sing wis nggumunake! Saka obscurities kanggo favorit penggemar, ana soko kene kanggo kabeh. Priksa tanggalan lengkap relase ing ngisor iki, lan supaya kita ngerti apa sing bakal ditonton nalika April muter.

Kalender 2023

3 April:

Pembantaian Pesta Slumber: Pesta slumber siswa sekolah menengah wadon dadi getihen, amarga pembunuh serial psikotik sing mentas oncat nganggo bor listrik nyerang lingkungane.

Magic: A ventriloquist ana ing sih saka goblok ganas kang nalika nyoba kanggo gawe anyar Roman karo gendhakan SMA.

4 April:

Aja Gupuh: Ing ulang tahun kaping 17, bocah lanang sing jenenge Michael duwe pesta kejutan sing ditindakake dening kanca-kancane, ing ngendi sesi karo papan Ouija ora sengaja ngeculake setan sing jenenge Virgil, sing duwe salah sijine kanggo mateni. Michael, sing saiki ngalami ngipi elek lan firasat sing ganas, nyoba lan mungkasi pembunuhan kasebut.

6 April:

Slasher: Ripper: Seri anyar ing Shudder njupuk franchise bali ing wektu kanggo pungkasan abad ka-19 lan nderek Basil Garvey (McCormack), a tycoon karismatik kang sukses mung saingan dening ruthlessness kang, minangka kang ngawasi kutha ing cusp saka abad anyar, lan pergolakan sosial sing bakal weruh lurung-lurunge dadi abang getih. Ana pembunuh stalking ing lurung-lurung tegese, nanging tinimbang nargetake wong-wong miskin lan downtrodden kaya Jack the Ripper, Randha wis met metu kaadilan marang sugih lan kuat. Siji-sijine wong sing ngalangi pembunuh iki yaiku detektif sing mentas dipromosikan, Kenneth Rijkers, sing kapercayan ironclad ing keadilan bisa uga dadi korban liyane saka The Widow. 

10 April:

rawa: Mancing dinamit ing rawa deso nguripake monster insang prasejarah sing kudu duwe getih wadon manungsa supaya bisa urip.

14 April:

Bocah-bocah vs Alien: Kabeh sing dikarepake Gary yaiku nggawe film ngarep sing apik tenan karo tunas sing paling apik. Kabeh sing dikarepake mbakyune Samantha yaiku nyumerepi karo bocah-bocah sing keren. Nalika wong tuwane metu saka kutha ing akhir minggu Halloween, pesta omah remaja dadi teror nalika alien nyerang, meksa sedulur-sedulure bebarengan supaya bisa urip ing wayah wengi.

17 April:

Ujian Akhir: Ing sawijining kuliah cilik ing North Carolina, mung sawetara siswa sing dipilih kanggo njupuk istilah pertengahan. Nanging, nalika pembunuh nyerang, bisa uga dadi ujian pungkasan saben wong.

Nesu Primal: A babon oncat saka lab kampus Florida lan wiwit nyebar soko ala karo cokotan.

Darklands: A reporter nyelidiki profanations ritual lan ketemu awake melu kultus Druidic.

28 April:

Saka Ireng: Sawijining ibu enom, remuk amarga kaluputan sawise ilang putrane sing isih enom 5 taun sadurunge, diwenehi tawaran aneh kanggo sinau bebener lan mbenerake. Nanging carane adoh iku dheweke gelem pindhah, lan dheweke gelem mbayar rega medeni kanggo kasempatan kanggo nyekeli lanang maneh?

Shudder Saka Ireng
Klik kanggo Komentar
0 0 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Film

'Scream VII' Greenlit, Nanging Apa Franchise Ngaso Nganti Dasawarsa?

Published

on

Bam! Bam! Bam! Ora, iku dudu bedhil ing jero bodega Jerit VI, iku swara saka ajiné produser kanthi cepet mencet tombol lampu ijo kanggo luwih favorit franchise (yaiku Jerit VII).

kanthi Jerit VI lagi wae metu saka gapura, lan terusan dikabarake syuting taun iki, misale jek penggemar medeni minangka target pamirsa utama kanggo entuk dodolan tiket maneh ing box office lan adoh saka budaya streaming "pencet play". Nanging bisa uga kakehan banget rauh.

Yen kita wis ora sinau pawulangan kita wis, banging metu film medeni mirah ing kasuksesan cepet ora persis strategi bodho-bukti kanggo njaluk bokong ing kursi teater. Ayo padha ngaso ing wayahe sepi kanggo elinga anyar Halloween urip maneh / retcon. Sanajan kabar babagan David Gordon Green nyemburake gossamer lan ngunggahake waralaba kanthi telung cicilan minangka kabar apik ing taun 2018, bab pungkasane ora nindakake apa-apa kajaba ngrusak maneh ing klasik medeni.

Pictures Universal

Bisa uga mabuk amarga sukses moderat saka rong film pisanane, Green maju menyang film katelu kanthi cepet nanging gagal nyedhiyakake layanan penggemar. Kritik saka halloween ends utamané hinged ing lack saka wektu layar diwenehi kanggo loro Michael Myers lan Laurie Strode lan tinimbang ing karakter anyar sing ora duwe apa-apa apa karo loro film pisanan.

"Sajujure, kita ora tau nganggep nggawe film Laurie lan Michael," ujare direktur kasebut Pabrik Moviemaker. "Konsep sing kudu dadi tawuran jinis pertarungan pungkasan ora nate dipikirake."

Kepriye maneh?

Senajan kritikus iki sante film pungkasan, akeh ketemu iku mati-mesthi lan mbok menawa stand-alone sing ngirim wis tau disambungake menyang canon redeveloped. Eling Halloween metu ing 2018 karo Mateni dirilis ing 2021 (matur nuwun kanggo COVID) lan pungkasane Ends ing 2022. Kita ngerti, ing blumhouse engine wis bek dening brevity saka script kanggo layar, lan senajan ora bisa mbuktekaken, hammering metu loro film pungkasan supaya cepet bisa dadi integral kanggo mbatalake kritis sawijining.

Kang ndadekke kita menyang Scream waralaba. bakal Jerit VII njaluk underbaked murni amarga Paramount pengin nyuda wektu masak? Uga, kakehan bab apik bisa nggawe sampeyan lara. Elinga, kabeh ing moderat. Film pisanan dirilis ing taun 1996 kanthi sabanjure meh persis setaun sabanjure, banjur telung taun katelu sawise iku. Sing terakhir dianggep minangka franchise sing luwih lemah, nanging isih padhet.

Banjur kita mlebu timeline rilis dekade. Scream 4 dirilis ing 2011, Scream (2022) 10 taun sawise iku. Sawetara bisa uga ujar, "ya, hey, bedane wektu rilis ing antarane rong film Scream sing kapisan padha karo urip maneh." Lan sing bener, nanging nimbang iku Scream ('96) minangka film sing ngganti film horor ing salawas-lawase. Iku resep asli lan mateng kanggo back-to-back bab, nanging kita saiki limang terusan jero. Matur nuwun Wes Craven katahan iku cetha lan nglipur malah liwat kabeh parodi.

Kosok baline, resep sing padha uga bisa slamet amarga butuh wektu suwene dasawarsa, menehi wektu tren anyar kanggo berkembang sadurunge Craven nyerang trope sing luwih anyar ing cicilan liyane. Eling ing Scream 3, padha isih nggunakake mesin fax lan telpon loncat karo muter awak. Teori penggemar, media sosial lan selebriti online ngembangake janin nalika iku. Tren kasebut bakal digabung menyang film kaping papat Craven.

Terusake sewelas taun maneh lan kita entuk urip maneh Radio Silence (?) Sing nggawe nyenengake istilah anyar "requel" lan "karakter warisan." Scream bali lan luwih seger tinimbang sadurunge. Kang ndadékaké kita Scream VI lan owah-owahan saka ajang. Ora ana spoiler kene, nanging episode iki ketoke aneh ngelingi re-hashed alur crita kepungkur, kang uga wis satire ing lan dhewe.

Saiki, wis diumumake Jerit VII iku Go, nanging ninggalake kita wonder carane kuwi hiatus cendhak bakal beya karo apa-apa ing zeitgeist medeni kanggo saluran. Ing kabeh lomba iki kanggo entuk dhuwit gedhe, sawetara sing ngomong Jerit VII mung bisa ndhuwur sawijining leluhur dening nggawa bali Stu? tenan? Sing, ing mratelakake panemume, bakal dadi gaweyan mirah. Sawetara uga ngomong, sing terusan asring nggawa unsur adikodrati, nanging sing bakal metu saka panggonan kanggo Scream.

Apa franchise iki bisa ditindakake kanthi hiatus 5-7 taun sadurunge ngrusak awake dhewe? Break sing bakal ngidini wektu lan tropes anyar kanggo berkembang - getih urip franchise kang - lan biasane daya konco sukses sawijining. Utawa iku Scream judhul menyang kategori "thriller", ngendi karakter mung arep ngadhepi pembunuh liyane (s) ing topeng tanpa ironi?

Mungkin iki sing dikarepake para penggemar horor generasi anyar. Mesthi wae, nanging semangat kanon bakal ilang. Penggemar sejati saka seri kasebut bakal nemokake apel sing ala yen Radio Silence nindakake apa wae sing ora dikarepake Jerit VII. Meksa banget. Green njupuk kesempatan ing halloween ends lan sing ora mbayar.

Kabeh sing diomongake, Scream, yen ana, iku masterclass ing bangunan hype. Nanging muga-muga, film-film kasebut ora dadi iterasi campy sing diolok-olok Singsat. Ana isih sawetara urip kiwa ing film iki sanajan pasuryan memedi ora duwe wektu kanggo catnap. Nanging kaya sing dikandhakake, New York ora nate turu.

Continue Reading

Film

Direktur horor ora bisa nyimpen 'Shazam! 2,' Superhero paling anyar kanggo Tank ing Box Office

Published

on

Sing biyen dadi rebutan tiket sing mesthine dadi stasiun stasiun sing ora populer ing box office. Mesthi wae kita ngomong babagan MCU lan DCEU. Utamane, paling anyar sing dianggep super-gagal Shazam! Ngamuk para Dewa.

Sawetara sampeyan bisa uga nganggep akhir minggu pambuka Shazam $ 30.5 yuta ora ana sing bisa diremehake, nanging nimbang Scream VI kang mbukak total akhir minggu $44.5 mayuta-yuta. A film Scream metu box-officiing film buku komik? Kita manggon ing donya apa?! Sing medeni.

Diwenehi bali dismal saka Ant-Man lan tawon: Quantumania lan leluhur sawijining anyar, umur Golden capes lan superpowers misale jek wis seda karo Spiderman: Ora ana dalan ngarep (ora mulih tenan).

Ana akeh faktor sing bisa nyebabake mundhut tiket sing murah. Kritikus ora kesengsem banget Shazam! lan petualangan paling anyar kanca lan CinemaScore dumunung ing B +. Kajaba iku, bintang Zachary Levi wis diwenehi sawetara panemu sing ora populer ing media sosial sing bisa nyebabake dheweke dibatalake.

Salajengipun, kabeh DCEU ana ing tengah-tengah perombakan sing umum lan rame lan akeh karakter waralaba kasebut nyedhaki blok pemotongan. Dadi pamirsa bisa uga nonton trailer, lan ngucap, "Apa gunane?"

Nanging, bukaan Shazam sing lemah bisa uga ora nuduhake apa sing bakal ditindakake kanthi digital. Layar ngarep katon minangka catchall saka waralaba gagal karo pelanggan squeeze metu saben sen saka rega anggota saben wulan dibalèkaké tinimbang kudu mbayar luwih kanggo "premium" kursi téater.

Nanging ayo ngomong babagan hubungan horor Shazam. Loro-lorone film pisanan lan saiki terusan disutradarai dening wong sing biasane entuk dhuwit saka wedi mlumpat. David F. Sandberg (Cahya metu, Penciptaan Annabell). Dheweke menehi film Shazam rada medeni kanthi penekanan ing gaib, mesthi ana sawetara silang.

Nanging iki ora ateges para penggemar cenderung ngetutake (elinga Mutan Anyar?). Nyatane, sutradara horor legendaris Sam Raimi duwe sawetara kulit box office ing game minggu iki kanthi petualangan sci-fi sing saya suda. 65, kang diprodhuksi, dibintangi Adam Driver. Malah bintang A-dhaftar bisa narik film iki metu saka muck primordial amarga klelep luwih cepet tinimbang Tyrannosaurus ing pit La Brea tar. Tangane Raimi uga ditanam ing MCU kanthi sukses taun kepungkur Dokter Aneh ing Marang Madness karo $ 185 yuta mbukak akhir minggu.

Sutradara horor liyane, James Wan, ngarep-arep bisa ngunggahake kapal DCEU sing tenggelam kanthi sekuel Aquaman sing diarani Akuaman lan Kraton sing Ilang disetel kanggo dirilis ing Natal iki (kita bakal weruh).

Intine yaiku Shazam! Ngamuk para Dewa dudu film sing ala. Nyatane, bisa uga ngluwihi sing asli nganti VFX lan crita. Nanging kursi sing lungguh kosong ing cinemaplex saiki kanggo lanang lan wadon ing setelan super kang bisa utawa ora amarga saka drama konco-the-pemandangan. Bisa uga amarga penggemar sing seneng banget ora nemokake apa-apa sing seger kanggo dikonsumsi lan nyurung produk kasebut menyang mburi kulkas minangka pengganti, kayata. Scream, sing ngajeni dhasare lan netepi janjine nalika isih ngerti tanggal kadaluwarsa.

Continue Reading

Film

The Twist! 'Knock at the Cabin' Nemu Tanggal Streaming Ora Dikarepke

Published

on

Rata-rata kira-kira enem minggu saka layar menyang streamer, film nemokake cithakan anyar kanggo umur film. Contone, es wis meh ilang ing soda saka tampilan teater sampeyan Cocaine Bear lan saiki sampeyan bisa nyewa ing VOD mung sawetara minggu mengko. Iku edan!

Sing ora kalebu streamer kayata Peacock lan Paramount + sing nawakake properti studio kanggo pelanggan tanpa biaya tambahan mung sawetara minggu sawise premiere bioskop. Iku jaman anyar!

Kejutan pungkasan yaiku M. Wengi Shyamalan misteri paling anyar Sambel ing Kabin kang dibukak teater ing 3. Februari film iki kasedhiya ing VOD mung telung minggu mengko. NBC Universal ngirim woro-woro dina iki yen film kasebut, sing dibintangi Dave Bautista, bakal stream ing Peacock miwiti Maret 24.

Film kasebut uga bakal kasedhiya kanggo duwe digital 24 Maret, lan ing Blu-ray™ lan DVD 9 Mei.

Nanging, yen sampeyan duwe Peacock nikmati pertunjukan kasebut kanthi gratis kanthi rega langganan sampeyan sing meh padha karo nyewa film online- ora disponsori, ora afiliasi!

Saliyane Bautista, film kasebut dibintangi pemenang Tony Award® Jonathan Groff (Hamilton), Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag), nominasi BAFTA Nikki Amuka-Bird (NW), pendatang anyar Kristen Cui, Abby Quinn (Little Women, Landline) lan Rupert Grint ( Abdi, franchise Harry Potter).

Nalika lelungan ing kabin sing adoh, bocah wadon lan wong tuwane ditawan dening papat wong asing sing bersenjata sing njaluk supaya kulawarga kasebut nggawe pilihan sing ora bisa dipikirake kanggo nyegah kiamat kasebut. Kanthi akses winates ing jagad njaba, kulawarga kudu mutusake apa sing diyakini sadurunge kabeh ilang.
 

Continue Reading