Home Warta Hiburan Ngeri Prank 'Game Cumi' Kepeksa Netflix Nggawe Sawetara Sunting

Prank 'Game Cumi' Kepeksa Netflix Nggawe Sawetara Sunting

by Anthony Pernicka
37,085 views

Game Cumi minangka fenomena hiburan sing lagi njupuk. Seri Thriller Netflix wis entuk posisi nomer 1 ing platform streaming ing luwih saka 90 negara ing saindenging jagad. Ora elek banget kanggo seri sing ora pengin digawe ing wiwitan. Netflix malah dikutip ujar manawa Squid Game bisa dadi "pertunjukan paling gedhe sadurunge."

Penggemar Coba Nelpon Game Cumi

Dadi, nomer telpon sing digunakake ing seri kasebut minangka nomer aktif nyata. Sampeyan ora bakal entuk staf resepsi game. Nomer telpon duweke wanita Korea Selatan sing wis kebanjiran ewonan telpon lan teks wiwit seri diwiwiti.

Kim Gil-young mbukak toko panganan cuci mulut ing kabupaten Seongju lan wis nggunakake nomer kasebut suwene 16 taun, ujare marang CNN, Kamis.
Nalika drama fiksi Korea Selatan sing misuwur banget "Squid Game" pisanan dirilis, Kim ujar manawa dheweke nampa ewonan telpon saben dina. Ing sawetara dina kepungkur, dheweke entuk atusan telpon lan teks, jarene. - CNN.com
CNN uga nglaporake manawa wanita kasebut saiki lagi nginum obat kanggo ngatasi rasa kuwatir sawise kabeh stres sing ditindakake telpon kasebut. "Aku ora bisa fokus amarga nomer sing ora dingerteni bola-bali nyeluk aku," dheweke marang CNN. Spekulasi murni ing bageanku, nanging aku ora bakal kaget yen iki nyebabake pemukiman semacam. Apamaneh amarga Kim-Gil-young negesake yen dheweke nggunakake nomer iki kanggo toko panganan cuci mulut lan bisnis dheweke kena pengaruh.
Netflix ngilangi adegan saka seri sing nuduhake nomer telpon. "Bebarengan karo perusahaan produksi, kita ngupayakake ngrampungake perkara iki, kalebu nyunting adegan kanthi nomer telpon yen perlu," ujare perusahaan kasebut ing sawijining pernyataan menyang CNN, Kamis.


Translate »