Home Warta Hiburan Ngeri FX-Heavy Blood Quantum 'Drops on Shudder In Surprise Rilis

FX-Heavy Blood Quantum 'Drops on Shudder In Surprise Rilis

by Timothy Rawles
"Quantum Sang"

Ing salah sawijining kritikus ngarani "Nyenengake lan nyenengake kaya neraka," Quantum getih entuk kejutan ing Shudder esuk iki.

Minangka bagéan saka "Setengah Menuju Wulan Halloween", layanan streaming mutusake bakal dadi wektu paling tepat kanggo ngirim favorit festival sing ditrima ing platform.

"Kita ngerti film kasebut penting lan tepat wektu nalika entuk taun kepungkur, nanging diwenehi acara anyar, Quantum getihTema isolasi, wedi nular, lan djalmo manungso sing gelut karo virus global mung saya relevan, ”ujare Manajer Umum Shudder, Craig Engler. "Nalika rilis teater dadi ora bisa ditindakake amarga pandemi dunia nyata, kita mutusake akselerasi peluncuran film Barnaby supaya bisa entuk pamirsa paling gedhe."

Film kasebut nderek pandemi wong mati sing urip maneh ing Cadangan Mi'gmaq Red Crow sing ora bisa tahan. Traylor (Greyeyes), sheriff suku, kudu "nglindhungi pacare putrane sing lagi hamil, para pengungsi apokaliptik, lan cadangan riffraff saka gerombolan mayit putih sing mlaku."

Sutradara Jeff Barnaby (Sajak kanggo Ghoul Muda) yaiku pembuat film First Nations sing lair ing cadangan Mi'gmaq, ing endi Quantum getih njupuk Panggonan. Dheweke tugas kaping papat ing kene minangka panulis, direktur, editor, lan komposer. Film-film kasebut asring ditampilake saka komunitas pribumi lan nggambar potret urip lan budaya Pribumi pasca kolonial - ing kasus iki, lukis kanthi getih.

Quantum getih dituduhake ing blok TIFF's Midnight Madness ing 2019 kanthi ulasan positif. Kritikus IHorror dhewe Kelly McNeely matur efek gore, "Iki film visceral sing bakal bangga Tom Savini, kanthi momen sing menehi pakurmatan kanggo salah sawijining adegan sing luwih brutal ing Dawn Mati.

Mangkene cuplikane:

Related Posts

Translate »