Home Warta Hiburan Ngeri Jason Blum Kepengin Nggawa Mbalik Robert Englund Kanggo Siji Liyane 'Nightmare on Elm Street'

Jason Blum Kepengin Nggawa Mbalik Robert Englund Kanggo Siji Liyane 'Nightmare on Elm Street'

Nggawe Dadi

by Trey Hilburn III
2,269 views
Blum

Bubar, hak kanggo A Nightmare on Elm Street bali menyang estate Wes Craven. Dadi, mung prakara sing bener sadurunge kita ndeleng raja ngimpi elek maneh. Ing wawancara anyar karo Screen Rant, Jason Blum ngandhani yen dheweke bakal seneng nggawe liyane Nightmare on Elm Street film karo Robert Englund muter Freddy Krueger pungkasan wektu.

Blum

Blum ngandika sing wis ngatur kanggo nggawa bali Jamie Lee Curtis kanggo Halloween lan Ellen Burstyn kanggo mbesuk Exorcist terusan. Dadi, dheweke yakin manawa dheweke bisa nggawa maneh Englund.

"Aku bisa nggawe dheweke bali. Aku bisa njaluk sapa maneh. Ellen Burstyn umur 87 taun, lan aku bali menyang The Exorcist. Ya, (Robert Englund umure) 75, dheweke isih enom! Blum marang Screen Rant.

Blumhouse nggawe a Nightmare on Elm Street film krasa kaya taruhan paling apik saka franchise nggawe mbalek maneh lan yen Blum bisa nggawe kabeh bab Englund kelakon, banjur kita pindho onboard lan tresna karo idea.

Englund ujar manawa dheweke bakal seneng bali maneh kanggo main Krueger. Dadi, kabeh kertu katon ing meja lan katon yen kabeh iki mung masalah wektu. Driji nyilang.