Home Warta Hiburan Ngeri Jeff Goldblum Seneng Nggawe Film 'Fly' Liyane

Jeff Goldblum Seneng Nggawe Film 'Fly' Liyane

by Michael Carpenter
1,850 views

Kabeh wong seneng banget karo Jeff Goldblum, lan kenapa ora, dheweke legenda. Goldblum kinasih amarga kaprigelan akting lan kesenengane umume, Goldblum duwe karir, kalebu film sing beda-beda kaya Jurassic Park, Dina Kamardikan, lan Thor: Ragnarok.

Nanging, kanggo para penggemar sing nggegirisi, Goldblum mesthi bakal paling dieling-eling amarga dheweke dadi pemimpin utama ing gawean David Cronenberg ing taun 1986 sing apik tenan The Fly. Nampilake efek khusus praktis sing paling gedhe ing sejarah, The Fly mbuktekake manawa nggawe ulang kadang-kadang bisa mrentah.

Ing film kasebut, Goldblum mesthi main ilmuwan Seth Brundle, sing nyipta set pols teleportasi sing bakal dadi terobosan ilmiah. Sayange, dheweke pungkasane nggabungake DNA kanthi mabur nakal, sing nyebabake teror kanggo kabeh wong sing melu.

nalika fly pangripta efek Chris Walas bakal ngarahake sekuel sing cukup kanggo 1989 ing The Fly II, Goldblum bubar nggawe dheweke ngerti nalika wawancara karo Disgusting Bloom manawa dheweke bakal luwih seneng tampil ing anyar fly cicilan.

Nalika Seth Brundle bisa uga ora slamet The Fly, Goldblum ujar manawa dheweke bakal seneng main karo sedulure Brundle sing sadurunge ora disebutake. Ngelingi sepira gedhene Goldblum The Fly, penggemar sing ora mangu-mangu bakal takon apa wae sing dibutuhake supaya bisa bali menyang franchise.

Nanging, ana sing nyekel. Alesan utama Jeff Goldblum pengin bali yaiku kesempatan kerja bareng Cronenberg maneh, lan wis pirang-pirang abad wiwit Cronenberg nggawe film horor. Nanging, ide sing nyenengake banget kanggo dipikirake, lan kita kabeh pengin bisa kedadeyan.

Translate »