Home Warta Hiburan Ngeri Kevin Bacon Nglakokake Camp Konversi ing Trailer Pertama Creepy kanggo 'They/Them'

Kevin Bacon Nglakokake Camp Konversi ing Trailer Pertama Creepy kanggo 'They/Them'

Bacon Mesthi Bisa Main Penjahat

by Trey Hilburn III
12,406 views
daging babi

Film Blumhouse paling anyar katon luar biasa lan bintang Kevin Bacon minangka penasihat camp menacing kanggo boot. Kanggo nggawe luwih ngganggu Bacon minangka kepala kemah konversi. Sing persiyapan kanggo Dheweke / Dheweke dhewe wis medeni. Trailer kasebut banjur nambahake kabeh retakan liyane sing ngganggu ing pondasi sing terus munggah ing kabeh trailer sing nyenengake.

Sinopsis kanggo Dheweke / Dheweke kaya ngene:

Nalika klompok LGBTQ + campers teka ing Whistler Camp - camp konversi dikelola dening Owen Whistler (Kevin Bacon) - padha dijanjekake "rasa anyar saka kamardikan" ing pungkasan minggu. Nanging nalika para penasihat nyoba ngrusak saben kemah kanthi psikologis, pembunuh misterius wiwit nuntut korban, lan dheweke kudu ngrebut kekuwatane yen bakal slamet saka medeni kemah kasebut.

daging babi

Film kasebut ditampilake Carrie Preston, Anna Chlumsky, Theo Germaine, Quei Tann, Anna Lore, Monique Kim, Darwin del Fabro, Cooper Koch, lan Austin Crute.

Dheweke / Dheweke teka sacara eksklusif ing Peacock wiwit 5 Agustus.