Home Warta Hiburan Ngeri Pungkasan Ngaso Dadi Ngidam Ngidam Loro-Lengan ing 'Golek'

Pungkasan Ngaso Dadi Ngidam Ngidam Loro-Lengan ing 'Golek'

Ngendheg Ngaso Nggegirisi

by Trey Hilburn III
11,285 views
Goleki

Direktur lan panulis rekan Aaron Morgan lan kanca rekan penulis Eric Vespe metu saka teror ing saindenging papan kanthi nawakake film cendhak anyar, Goleki.

Goleki ngetutake loro adhine sing padu sing arep mandheg ing istirahat nalika lelungan dawa. Yen kelingan, pemandangan ing Trainspotting sing nampilake "jamban paling ala ing Skotlandia," Goleki gampang pamer toilet paling awon ing Amerika Serikat. Mesthi wae, durung suwe sadurunge salah sawijining suster nemokake manawa jamban sing ora apik iku perkara paling medeni sing ngaso ing istirahat.

Arah kasebut dieksekusi kanthi bener, lan bisa ngasilake ketegangan sajrone wektu limang menit. Iki uga duwe utang sawetara sing wis diowahi kanthi apik dening Greg MacLennan saka Electric Owl Creative.

Goleki minangka acara horor cilik sing cocog kanggo musim sing nggegirisi. Saran kula kanggo mateni lampu lan volume nganti 11 lan nikmati permata sing apik banget.

Bintang-bintang cendhak Allisyn Snyder, Clare Grant, lan Steve Agee. Iki uga duwe efek praktis sing nyata rad dening nominasi Akademi Award kaping loro Arjen Tuiten (sing makarya ing Pans Labyrinth lan Ghostbusters: Afterlife).

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Seek, bukak kene.

Translate »