Home Warta Hiburan Ngeri Cuplikan 'Scream' minangka Fantastic Return to the Slasher Franchise

Cuplikan 'Scream' minangka Fantastic Return to the Slasher Franchise

Aku Bakal Langsung Bali ....

by Trey Hilburn III
18,288 views
Scream

Apa film medeni favorit sampeyan? Sampeyan bisa uga film Scream anyar. Sing nomer lima ing waralaba iku sing pertama tanpa Wes Craven, nanging menehi penghormatan marang pabrikan film hebat… lan ditampilake.

Katon yen Direksi, Matt Bettinelli-Olpin lan Tyler Gillett minangka wong sing bener kanggo tugas Scream bali ing sikile. Film sing Siap utawa Ora minangka jeblugan lan nggambarake akeh energi sing padha kaya sing kita tingali ing penggoda.

Kita isih duwe sawetara cara kanggo nonton film (Januari 2022), nanging iki cukup apik Scream kanggo pasang surut. Iki menehi penggemar apa sing dibutuhake kanggo nunggang perjalanan liyane.

Sinopsis kanggo Scream kaya ngene:

"Film iki nyritakake babagan wanita enom sing bali menyang kutha asale, mung nemoni kasus rajapati sing nggegirisi sing ana gandhengane karo pembunuh serial topeng sing misuwur."

Apa sampeyan mikir babagan Scream nggodha? Apa sampeyan seneng karo sing ditonton? Apa sampeyan seneng karo arah kasebut? Ayo ngerti babagan kita Facebook lan Twitter bagean komentar.

Scream mlebu bioskop tanggal 14 Januari 2022.

 

Translate »