Home Warta Hiburan Wacan Petisi: "Mbusak Penyembelihan Petugas Api saka 'Pembunuhan Halloween'"

Wacan Petisi: "Mbusak Penyembelihan Petugas Api saka 'Pembunuhan Halloween'"

Malah ana petisi counter kanggo petisi iki.

by Timothy Rawles
51,454 views
Kills Halloween

Kayane sawetara wong ora seneng banget babagan sing paling anyar Halloween film kaya awake dhewe. Khusus, wong sing rumangsa yen petugas pemadam kebakaran kudu duwe kekebalan marang pembunuh serial bertopeng sing duwe kekuwatan gaib.

Jessie Streeter nggawe panjaluk "mungkasi penyembelihan petugas pemadam kebakaran" ing petisi.org wulan Juni kepungkur iki. Petisi kasebut bubar entuk momentum online minangka dina pembukaan kanggo Kills Halloween nyedhaki.

Streeter ujar manawa dheweke dadi petugas pemadam kebakaran lan ora sopan kanggo mateni wong, utamane sawise wong nyoba nylametake nyawane. Adegan sing dimaksud kasebut bisa uga diwiwiti ing wiwitan film nalika kita Wanita Akhir Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) lagi digawa lunga menyang rumah sakit sawise ngunekake omah kanggo mateni Michael Myers.

Ayo padha nerangake nganggo tembung dhewe:

"Aku pengin adegan kasebut ing film Halloween Kills anyar sing nuduhake Nyembelih petugas pemadam kebakaran. Ora salah amarga petugas pemadam kebakaran wis digodha menyang omah lan dipateni karo wong sing ngobong geni kasebut. Lan salah yen Michael mateni petugas pemadam kebakaran nganggo peralatan saka petugas pemadam kebakaran liyane sing tiwas. Sanalika dadi petugas pemadam kebakaran aku bakal nyerang banget lan uga ibu lan bapakku sing wis pensiun dadi petugas pemadam kebakaran. Dadi aku pengin adegan kasebut dijupuk saka film. Michael ora prelu mateni wong-wong mau kanthi cara nylametake, mula dheweke kudu nylametake loro petugas pemadam kebakaran ing omah kasebut lan banjur arep mateni adhine. Ora ana alesan adegan sing njijiki sing nggegirisi kasebut. Apamaneh amarga kedadeyan kasebut nyata. Kaya sing dakkandhakake sadurunge, para petugas pemadam kebakaran wis dikepung kanggo ngobong kebakaran lan tiwas dening sawetara wong psiko ing kasunyatan. ”

Panjaluk kasebut mung wis entuk 12 teken saka 100 sing kudu ditampilake ing situs kasebut. Bubar sawetara wong wis menehi komentar, ngolok-olok petisi kanggo mréntahaké kanthi nyebut jeneng lan basa ora becik.

Ana wong sing malah takon: "Apa kita bisa miwiti petisi kanggo mungkasi petisi iki? Iki luwih murah tinimbang Wungunipun Halloween. "

Ya ya, sejatine ana siji. Judhul: "Mungkasi petisi kanggo ngilangi penyembelihan petugas pemadam kebakaran ing Halloween Kills 2021," diwiwiti dening Brandi Slavens dina Rebo kepungkur Kills Halloween nggunakake sawetara energi penggemar nyata.

Mangkene panjaluk Brandi:

"Bubar petisi diwiwiti ing change.org supaya nyembelih petugas pemadam kebakaran dibuang saka film Halloween anyar, Halloween mateni (dirilis tanggal 15 Oktober 2021). Aku pengin mandheg amarga meh kabeh wong sing dipateni ing saben film horor sing wis tau dikuwasani ... Rajapati yaiku film iki sing jelas. Secara harfiah, ora ana sing lagi lara nalika nggawe film iki. Kabeh petisi kasebut bodho. Aku yakin manawa ana akeh penggemar Halloween sing bakal setuju. Y'all help me keep Michael Meyers on…… Matur nuwun. ”

Dadi, critakake apa sing sampeyan pikirake babagan kabeh pamiarsa sing dikasihi, lan wenehake apa sampeyan pengin ndeleng Kills Halloween ing téater utawa streaming ing Merak tanggal 15 Oktober 2021.

Translate »