Home Warta Hiburan Ngeri Sampeyan Saiki Bisa Nonton Episode Kalih Mangsa 'Godzilla' sing Ilang ing YouTube

Sampeyan Saiki Bisa Nonton Episode Kalih Mangsa 'Godzilla' sing Ilang ing YouTube

Apa Wektu Dadi Penggemar Online

by Trey Hilburn III
291 views
King Kong

King Kong penggemar padha bungah. Saiki katon yen Toho lan Hanna Barbera umure cendhak King Kong seri animasi nggawe mbalek maneh. Ing kasunyatan mangsa iki loro episode sing dicokot saka wonder ilang saka King Kong donya. Dadi, kabeh alasan liyane kanggo nonton.

The bonkers seri perdana ing 1978 lan terus kanggo 1979. Minangka sampeyan bakal nyana seri Bintang King Kong nglawan kaiju liyane. Saiki, sing ora dikarepake yaiku Godzilla nggandhol karo bayi 'Zilla sing jenenge Godzooky. Minangka tradisi.

Iku babagan aneh, nanging piye wae pas karo gaya Hanna-Barbera. Kajaba iku, lil Godzooky pancen lucu banget, ora bakal ngapusi. Nanging, kanggo seri sing umume wong-wong padha nonton gelut kaiju sing apik tenan… Godzooky krasa sedhih.

Godzilla iku sinopsis seri animasi kaya mangkene:

Seri kasebut nyusul petualangan tim ilmuwan ing Calico, kapal riset hydrofoil, dipimpin dening Kapten Carl Majors. Kru liyane kalebu ilmuwan Dr. Quinn Darien, ponakane Pete Darien lan asisten riset Brock Borden.

Inggih, sampeyan saiki bisa nonton episode ilang saka King Kong mangsa loro ing YouTube. Kabeh sing kudu ditindakake yaiku sirah kene. Iku lelampahan aneh kanggo mudhun nanging ora ateges nguciwani. Sekeca!

King Kong