Sambungake karo kita

Film

Sekuel 'M3GAN' Nduwe Judhul & Tanggal Rilis!

Published

on

Rong sasi kepungkur, kita mlayu crita bab kamungkinan saka a terusan kanggo M3GAN dibuwang ing Universal, lan saiki terusan kasebut duwe tanggal rilis!

M3GAN 2.0, terusan saka Atomic Monster lan thriller anyar Blumhouse kang, saiki ing karya. Tanggal rilis sing mesthi wis dijadwalake dening Universal lan bakal ditayangake ing bioskop tanggal 17 Januari 2025. Miturut Indie Wire, terusan bakal diprodhuksi dening Atomic Monster lan Blumhouse, karo James Wan, Jason Blum, lan aktris Allison Williams produser ing film. Michael Clear lan Judson Scott saka Wan's Atomic Monster banner bakal eksekutif gawé. Ryan Turek Blumhouse bakal ngasilake eksekutif, bebarengan karo Mark Katchur. Adam Hendricks lan Greg Gilreath saka Divide / Conquer uga bakal dadi produser eksekutif.

Sutradara durung diumumake.

M3GAN

Film asli wis ngasilake luwih saka $ 90 yuta ing box office sajrone meh rong minggu kanthi anggaran $ 12 yuta. M3Gan wis hit kanggo loro Blumhouse lan Atomic Monster, ora kanggo sebutno film wis nampa pujian prayoga saka loro moviegoers lan kritikus. Iki warta fenomenal kanggo penggemar horor!

Kita durung krungu apa Amie Donald (M3GAN) utawa Jenna Davis (swara M3GAN) bakal bali maneh kanggo sekuel kasebut. Siji bab sing mesthi; kita duwe tanggal rilis! Kita bakal nganyari sampeyan kabeh nalika info liyane kasedhiya.

M3GAN

Rong taun katon kaya ngenteni bali M3GAN, nanging bakal entuk manfaat!

Apa pendapatmu babagan sekuel? Ayo kita ngerti ing komentar ing ngisor iki.

Punika Trailer kanggo M3GAN, sing saiki ana ing bioskop.

Gambar Fitur - M3GAN (2022) Amie Donald, Allison Williams, lan Violet McGraw ing M3GAN (2022) Saka IMDB.com

Klik kanggo Komentar
0 0 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Film

'Aku Ngerti Apa sing Sampeyan Tindakake Musim Panas Terakhir' Njaluk Sekuel Bonafide Kanthi Legacy Leads

Published

on

Kanthi kabeh rigamarole reboot 90-an sing kedadeyan ing bioskop medeni saiki, bisa uga ora kaget yen thriller sing ditresnani pungkasane entuk sekuel langsung sing pantes.

The slasher 1997 Aku ngerti apa sing sampeyan lakoni ing musim panas pungkasan iku salah siji saka guilty pleasures sing kelet karo sampeyan mung cukup dawa kanggo sampeyan pengin nonton maneh saben-saben, lan saiki katon kaya bab liyane. Kajaba iku, loro timbal, Jennifer Love Hewitt lan Freddie prinze jr, ana ing rembugan kanggo reprise peran sing.

Direktur JEnnifer Kaytin Robinson (Nggawe Revenge) kabaripun njupuk setir ing siji iki.

Sanajan durung ana sing bisa dikonfirmasi, deadline nglaporake manawa Neal H. Moritz bisa bali dadi produser, karo Leah McKendrick nggawe skenario. Scream penulis Kevin Williamson nulis film pisanan.

Sony durung konfirmasi rincian babagan proyek kasebut.

Amazon nyoba tangane ing adaptasi seri asli, nanging susah sing nyoba rampung ing gagal sawise mung siji mangsa.

Ing asline, saklompok kanca wis sumpah kanggo rahasia sawise hit-lan-mbukak sing ora sengaja nyerang wong kesandhung menyang dalan pesisir sepi. Dheweke bisa njaga rahasia nganti pirang-pirang taun nganti siji-siji dadi korban wong edan sing nyekel pancing sing bisa uga ora ngerti apa sing ditindakake.

Sekuel 1998 sing gagal Aku Ngerti Apa Apa Sampeyan Panas Paling Panas mbintangi Hewitt lan Prinze Jr. lan banjur film katelu sing ora ana hubungane, Aku Bakal Ngerti Apa Sampeyan Liwat Musim Panas (2006) dirilis kanthi ora ana penghargaan.

deadline uga laporan sing film anyar iki, akeh kaya sawijining Scream seduluré, bakal weruh karakter warisan dikenalaké kanggo anyar ing bab paling anyar iki.

Kita bakal tetep dikirim nalika crita iki berkembang.

Continue Reading

Film

Keanu Reeves Bakal Bali Minangka 'Constantine' ing Sekuel Sutradara Francis Lawrence

Published

on

Keanu Reeves pungkasanipun bakal bali minangka John Constantine ing film sing disutradarai dening Francis Lawrence sepisan maneh. Deadline laporan yen film anyar wis diwenehi lampu ijo. Film pisanan metu ing taun 2005 lan ngenalake versi DC sing beda banget Hellblazer John Constantine.

Keanu Reeves menehi komentar umum pisanan babagan Konstantin 2 arep menyang pembangunan ing Warner Bros wiwit woro-woro pungkasan taun.

Reeves nerangake manawa dheweke seneng main peran ing film pisanan, kanthi guyon manawa dheweke mirip karo karakter titular saka film kasebut. Oliver Twist ing takon studio "Apa aku bisa njaluk liyane?"

"Aku ora ngerti yen iki urusan sing durung rampung nanging mesthi dadi peran sing daktresnani. Lan aku panginten Francis Lawrence, direktur, nindakake karya apik tenan. Aku seneng main karakter kasebut, lan aku seneng banget karo film kasebut. Aku kaya, [nganggo swara Oliver Twist] 'Apa aku bisa njaluk liyane?'”

Constantine 2 dening diamonddead-Art

Iki ketoke dadi obrolan biasa ing antarane Reeves lan Warner Bros., kanthi studio kasebut kanthi rutin ujar ora kanggo panjaluke:

"Aku terus takon meh saben taun. Aku bakal kaya, 'Aku bisa please?' [lan] padha kaya, 'Ora, ora!'”

Sawise studio pungkasanipun ngandika "Yakin" lan greenlit terusan, Reeves lan tim cepet tak bisa lan saiki "Mung wiwit nyoba lan nggawe crita."

Reeves ora bisa nahan kasenengane, nggawe jelas yen dheweke bakal "Coba paling apik kanggo nyoba lan mujudake impen kasebut" nggawe film iki sanajan kabeh alangan ing dalan:

“Dadi seru. Iku meh kaya papan kanggo dolanan mbukak sing kita ngarep-arep bisa cook soko munggah lan muter ing, lan aku guess metu saka dolanan lan nyiyapake meal. Nanging aku ngarep-arep, lan muga-muga bisa kedadeyan. Sampeyan ora ngerti kepiye kedadeyane. Nanging aku mesthi bakal nyoba paling apik kanggo nyoba lan mujudake impen kasebut.

The Constantine sekuel bakal disutradarai dening Lawrence lan diprodhuksi dening Bad Robot karo JJ Abrams lan Hannah Minghella. Plus, Akiva Goldsmith disetel kanggo nulis.

Sajrone pirang-pirang taun wiwit diluncurake Constantine ing taun 2005, Matt Ryan main versi pirang pirang, demonologist Inggris kanggo seri NBC sing cendhak. Ryan uga wis menehi swara karakter ing film animasi uga nggambarake karakter ing spinoff kanggo donya DC liyane kayata Legenda Besok.

Sinopsis kanggo Constantine tindak kaya iki:

Minangka slamet lampus, pamburu setan John Constantine (Keanu Reeves) wis secara harfiah menyang neraka lan bali - lan dheweke ngerti yen dheweke mati, dheweke entuk tiket siji-cara menyang alam Iblis kajaba dheweke bisa entuk kekarepan sing cukup kanggo mendaki tangga Gusti Allah. swarga. Nalika mbantu polisi wanita Angela Dodson (Rachel Weisz) nyelidiki kembar identik dheweke bunuh diri, Constantine kejiret ing plot gaib sing nglibatake pasukan setan lan malaikat. Adhedhasar komik DC/Vertigo "Hellblazer".

Swara taun kita wis krungu buzz babagan bisa Constantine terusan kaping pirang-pirang, tanpa semangat nyata ing mburi sparks. Dadi, mesthi nyenengake kanggo ndeleng film kasebut bener-bener maju.

Tetep dirungokake kanggo liyane Keanu Constantine rincian.

Continue Reading

Film

'The Barn Part II' Nampa Rilis Blu-Ray.

Published

on

Seger saka sirkuit festival kanthi menang kalebu Fitur Horror Paling Apik ing Festival Film Nightmares lan Aktris Pendukung Paling Apik ing Festival Film Genre Blast, sekuel saka slasher retro 2016 wis bali ing Kandang Bagian II.

Kandang Bagian II Courtesy saka Nevermore Productions.

Aku bungah kanggo ndeleng terusan saka Justin M. Seaman 2016 Lumbung saiki nampa rilis media fisik sing pantes, Kandang Bagian II (2022), sing saiki kasedhiya ing Amazon.

Sara Barnhart (Linnea Quigley) Kandang Bagian II. Courtesy saka Nevermore Productions.

Film iki njupuk Panggonan sawise asli, amarga wis telung taun wiwit Michelle (Lexi Dripps) oncat saka acara ing Wheary Falls. Nanging, dheweke isih bingung karo pitakonan apa sing kedadeyan karo Sam lan Josh (Mitchell Musolino lan Will Stout) lan kanca-kanca liyane sing ilang ing wayah wengi Halloween. Saiki ing kuliah, Michelle lan kanca paling apik Heather (Sable Griedel) ditugasake ing omah angker Gamma Tau Psi taunan. Sayange kanggo Michelle, sawetara trick-or-treater sing ora diundang saka jaman biyen teka nuthuk…lan wektu iki, dheweke wis nggawa kanca-kancane…

Kandang Bagian II Courtesy saka Nevermore Productions.

Lumbung Bagian II iDiiseni karo macem-macem kapribaden, aktor, lan aktris horor sing wis kita tresnani sajrone pirang-pirang taun, kalebu Ari Lehman (Jason Voorhees saka Ana ing 13th), Linnea Quigley (Wengi Dhemit), Joe Bob Briggs lan Diana Prince alias Darcy the Mail Girl (Shudder's Drive-In Pungkasan), Lloyd Kaufman (The Avenger Beracun), lan Doug Bradley (Pinhead saka Hellraiser).

Ditilik dening trailer, sekuel kasebut katon kaya estetika 80s sing padha karo asline lan nyerep ing swasana Halloween, menehi efek praktis saka direktur lan tim sing semangat. Aku looking nerusake kanggo mriksa siji iki metu.

Priksa trailer ing ngisor iki.

Kandang Bagian II Courtesy saka Nevermore Productions.

A mlebu LE Slip Cover Blue Ray uga kasedhiya saka Lumbung Toko Dagang saka Scream Team Releasing!

Continue Reading