Sambungake karo kita

Film

Bintang 'Freddy's Revenge' lagi lara lan saiki berjuang kanggo urip

Published

on

Mark Patton, bintang taun 1985 A Nightmare on Elm Street 2: Freddy's Revenge, berjuang kanggo urip lan takon penggemar kanggo bantuan karo biaya medical expenses.

Patton, sing main Jesse Walsh ing Nightmare terusan medeni saiki manggon ing Meksiko ngendi manager kang Peter Valderrama ujar aktor sing umur 63 taun wis "gerah suwene suwe."

Patton wiwitane dianggep nandhang sangsara marga saka COVID-19, nanging wis dilaporake manawa iki "penyakit sing gegandhengan karo AIDS," lan minangka panjaluk marang para penggemar kanggo bantuan finansial. Valderrama digawe a GoFundMe kaca ana.

Mark Patton: Gambar Getty

Tujuan moneter penggalangan dana yaiku $18,000. Saka gol kasebut, $ 11,985 wis diunggahake nalika ditulis iki.

The Post ngrambah kanggo Valderrama kanggo komentar babagan aktor lara, lan ngendi dana bakal.

"Dheweke kudu diangkut menyang rumah sakit Amerika ing kana supaya bisa nampa perawatan khusus ing papan sing luwih aman," ujare.

liwat GIPHY

Patton metu publicly karo diagnosis HIV ing 1999. Dheweke wis nikah karo Hector Morales Mondragon wiwit 2004. Padha manggon ing Puerto Rico lan mbukak galeri seni.

Kapan A Nightmare on Elm Street 2: Freddy's Revenge dirilis ing 1985, iku gobsmacked akeh pembuangan amarga katon minangka siji-mati saka film asli. Ora ana anggota cast asli, kajaba Robert Englund minangka Freddy. Mesthine, ing film sadurunge, paraga utama katon mati gumantung saka cara sampeyan napsirake pungkasane.

Nanging ing bagean loro, naskah kasebut ora jejeg karo alur crita asli Craven lan bisa uga amarga dheweke ora ngarahake sekuel kasebut. Sabanjure, tindak lanjut kasebut minangka sukses box-office nanging urip minangka klasik kultus, bisa uga ora dihormati kaya sawetara liyane ing waralaba kayata Prajurit Ngimpi, cicilan katelu.

liwat GIPHY

Wis spekulasi manawa homoerotisisme sing abot ing film kasebut nggawe kurang narik kawigaten wong akeh sing medeni. Subteks gay sing jelas ora dingerteni sutradara sing wis diomongake ing pirang-pirang wawancara. Nyatane, Patton kang perjuangan dhewe karo film iki nyathet ing film Jerit, Ratu! Nightmare Kula ing Elm Street.

Patton kanthi bangga rawuh ing konvensi horor lan penampilan khusus kanggo ndhukung film kasebut.

Nanging, amarga penyakite, dheweke kudu mbatalake sawetara acara sing bakal teka. Agen kasebut ujar aktor kasebut, "wis mutusake kanggo ngeculake kabar kanthi pangarep-arep komunitas bisa nulungi dheweke."

Patton nambahake: "Sejatine aku njaluk tulung. Aku ora bakal isin. Aku mung pengin dadi sehat lan ing omah karo kulawarga ... Aku wis ngadhepi tantangan medical iki sadurunge, lan aku ngerti aku duwe akèh pertandhingan isih ing kula, nanging sawetara taun pungkasan wis crippling kanggo kula financial.

"Yen ana wong sing bisa nyumbang, iki bakal dadi pilihan sing nylametake aku supaya bisa pulih ing papan sing bisa nyukupi kahananku."

Yen sampeyan pengin nyumbang kanggo sabab, bukak kaca GoFundMe kene.

Patty Larrañaga, Mark Patton lan Paola Meixueiro njupuk foto sajrone wengi kaping 100 "El Exorcista" ing Teatro Rafael Solana. Gambar Getty
Klik kanggo Komentar
0 0 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Film

'Aku Ngerti Apa sing Sampeyan Tindakake Musim Panas Terakhir' Njaluk Sekuel Bonafide Kanthi Legacy Leads

Published

on

Kanthi kabeh rigamarole reboot 90-an sing kedadeyan ing bioskop medeni saiki, bisa uga ora kaget yen thriller sing ditresnani pungkasane entuk sekuel langsung sing pantes.

The slasher 1997 Aku ngerti apa sing sampeyan lakoni ing musim panas pungkasan iku salah siji saka guilty pleasures sing kelet karo sampeyan mung cukup dawa kanggo sampeyan pengin nonton maneh saben-saben, lan saiki katon kaya bab liyane. Kajaba iku, loro timbal, Jennifer Love Hewitt lan Freddie prinze jr, ana ing rembugan kanggo reprise peran sing.

Direktur JEnnifer Kaytin Robinson (Nggawe Revenge) kabaripun njupuk setir ing siji iki.

Sanajan durung ana sing bisa dikonfirmasi, deadline nglaporake manawa Neal H. Moritz bisa bali dadi produser, karo Leah McKendrick nggawe skenario. Scream penulis Kevin Williamson nulis film pisanan.

Sony durung konfirmasi rincian babagan proyek kasebut.

Amazon nyoba tangane ing adaptasi seri asli, nanging susah sing nyoba rampung ing gagal sawise mung siji mangsa.

Ing asline, saklompok kanca wis sumpah kanggo rahasia sawise hit-lan-mbukak sing ora sengaja nyerang wong kesandhung menyang dalan pesisir sepi. Dheweke bisa njaga rahasia nganti pirang-pirang taun nganti siji-siji dadi korban wong edan sing nyekel pancing sing bisa uga ora ngerti apa sing ditindakake.

Sekuel 1998 sing gagal Aku Ngerti Apa Apa Sampeyan Panas Paling Panas mbintangi Hewitt lan Prinze Jr. lan banjur film katelu sing ora ana hubungane, Aku Bakal Ngerti Apa Sampeyan Liwat Musim Panas (2006) dirilis kanthi ora ana penghargaan.

deadline uga laporan sing film anyar iki, akeh kaya sawijining Scream seduluré, bakal weruh karakter warisan dikenalaké kanggo anyar ing bab paling anyar iki.

Kita bakal tetep dikirim nalika crita iki berkembang.

Continue Reading

Film

Keanu Reeves Bakal Bali Minangka 'Constantine' ing Sekuel Sutradara Francis Lawrence

Published

on

Keanu Reeves pungkasanipun bakal bali minangka John Constantine ing film sing disutradarai dening Francis Lawrence sepisan maneh. Deadline laporan yen film anyar wis diwenehi lampu ijo. Film pisanan metu ing taun 2005 lan ngenalake versi DC sing beda banget Hellblazer John Constantine.

Keanu Reeves menehi komentar umum pisanan babagan Konstantin 2 arep menyang pembangunan ing Warner Bros wiwit woro-woro pungkasan taun.

Reeves nerangake manawa dheweke seneng main peran ing film pisanan, kanthi guyon manawa dheweke mirip karo karakter titular saka film kasebut. Oliver Twist ing takon studio "Apa aku bisa njaluk liyane?"

"Aku ora ngerti yen iki urusan sing durung rampung nanging mesthi dadi peran sing daktresnani. Lan aku panginten Francis Lawrence, direktur, nindakake karya apik tenan. Aku seneng main karakter kasebut, lan aku seneng banget karo film kasebut. Aku kaya, [nganggo swara Oliver Twist] 'Apa aku bisa njaluk liyane?'”

Constantine 2 dening diamonddead-Art

Iki ketoke dadi obrolan biasa ing antarane Reeves lan Warner Bros., kanthi studio kasebut kanthi rutin ujar ora kanggo panjaluke:

"Aku terus takon meh saben taun. Aku bakal kaya, 'Aku bisa please?' [lan] padha kaya, 'Ora, ora!'”

Sawise studio pungkasanipun ngandika "Yakin" lan greenlit terusan, Reeves lan tim cepet tak bisa lan saiki "Mung wiwit nyoba lan nggawe crita."

Reeves ora bisa nahan kasenengane, nggawe jelas yen dheweke bakal "Coba paling apik kanggo nyoba lan mujudake impen kasebut" nggawe film iki sanajan kabeh alangan ing dalan:

“Dadi seru. Iku meh kaya papan kanggo dolanan mbukak sing kita ngarep-arep bisa cook soko munggah lan muter ing, lan aku guess metu saka dolanan lan nyiyapake meal. Nanging aku ngarep-arep, lan muga-muga bisa kedadeyan. Sampeyan ora ngerti kepiye kedadeyane. Nanging aku mesthi bakal nyoba paling apik kanggo nyoba lan mujudake impen kasebut.

The Constantine sekuel bakal disutradarai dening Lawrence lan diprodhuksi dening Bad Robot karo JJ Abrams lan Hannah Minghella. Plus, Akiva Goldsmith disetel kanggo nulis.

Sajrone pirang-pirang taun wiwit diluncurake Constantine ing taun 2005, Matt Ryan main versi pirang pirang, demonologist Inggris kanggo seri NBC sing cendhak. Ryan uga wis menehi swara karakter ing film animasi uga nggambarake karakter ing spinoff kanggo donya DC liyane kayata Legenda Besok.

Sinopsis kanggo Constantine tindak kaya iki:

Minangka slamet lampus, pamburu setan John Constantine (Keanu Reeves) wis secara harfiah menyang neraka lan bali - lan dheweke ngerti yen dheweke mati, dheweke entuk tiket siji-cara menyang alam Iblis kajaba dheweke bisa entuk kekarepan sing cukup kanggo mendaki tangga Gusti Allah. swarga. Nalika mbantu polisi wanita Angela Dodson (Rachel Weisz) nyelidiki kembar identik dheweke bunuh diri, Constantine kejiret ing plot gaib sing nglibatake pasukan setan lan malaikat. Adhedhasar komik DC/Vertigo "Hellblazer".

Swara taun kita wis krungu buzz babagan bisa Constantine terusan kaping pirang-pirang, tanpa semangat nyata ing mburi sparks. Dadi, mesthi nyenengake kanggo ndeleng film kasebut bener-bener maju.

Tetep dirungokake kanggo liyane Keanu Constantine rincian.

Continue Reading

Film

'The Barn Part II' Nampa Rilis Blu-Ray.

Published

on

Seger saka sirkuit festival kanthi menang kalebu Fitur Horror Paling Apik ing Festival Film Nightmares lan Aktris Pendukung Paling Apik ing Festival Film Genre Blast, sekuel saka slasher retro 2016 wis bali ing Kandang Bagian II.

Kandang Bagian II Courtesy saka Nevermore Productions.

Aku bungah kanggo ndeleng terusan saka Justin M. Seaman 2016 Lumbung saiki nampa rilis media fisik sing pantes, Kandang Bagian II (2022), sing saiki kasedhiya ing Amazon.

Sara Barnhart (Linnea Quigley) Kandang Bagian II. Courtesy saka Nevermore Productions.

Film iki njupuk Panggonan sawise asli, amarga wis telung taun wiwit Michelle (Lexi Dripps) oncat saka acara ing Wheary Falls. Nanging, dheweke isih bingung karo pitakonan apa sing kedadeyan karo Sam lan Josh (Mitchell Musolino lan Will Stout) lan kanca-kanca liyane sing ilang ing wayah wengi Halloween. Saiki ing kuliah, Michelle lan kanca paling apik Heather (Sable Griedel) ditugasake ing omah angker Gamma Tau Psi taunan. Sayange kanggo Michelle, sawetara trick-or-treater sing ora diundang saka jaman biyen teka nuthuk…lan wektu iki, dheweke wis nggawa kanca-kancane…

Kandang Bagian II Courtesy saka Nevermore Productions.

Lumbung Bagian II iDiiseni karo macem-macem kapribaden, aktor, lan aktris horor sing wis kita tresnani sajrone pirang-pirang taun, kalebu Ari Lehman (Jason Voorhees saka Ana ing 13th), Linnea Quigley (Wengi Dhemit), Joe Bob Briggs lan Diana Prince alias Darcy the Mail Girl (Shudder's Drive-In Pungkasan), Lloyd Kaufman (The Avenger Beracun), lan Doug Bradley (Pinhead saka Hellraiser).

Ditilik dening trailer, sekuel kasebut katon kaya estetika 80s sing padha karo asline lan nyerep ing swasana Halloween, menehi efek praktis saka direktur lan tim sing semangat. Aku looking nerusake kanggo mriksa siji iki metu.

Priksa trailer ing ngisor iki.

Kandang Bagian II Courtesy saka Nevermore Productions.

A mlebu LE Slip Cover Blue Ray uga kasedhiya saka Lumbung Toko Dagang saka Scream Team Releasing!

Continue Reading