Home Warta Hiburan Ngeri Timothee Chalamet Gulung Manisan Manis kanggo Foto sing Main Willy Wonka

Timothee Chalamet Gulung Manisan Manis kanggo Foto sing Main Willy Wonka

"Ora Ana Cara Ngerti Bumi, Cara sing Kita Luju"

by Trey Hilburn III
720 views
winka

Timothee Chalame malah durung dirilis dune durung resmi lan, dheweke wis nggegirisi gambar sabanjure, Wonka.

Ing foto debonair, Chalamet digeser nganggo topi ndhuwur lan setelan warna. Telpon bali menyang tampilan Willy Wonka saka Gene Wilder. Film anyar, Wonka minangka prequel kanggo Pabrik Charlie lan Coklat lan bakal ndeleng karakter kasebut kanthi crita asale lan kabeh.

Ing inkarnasi sadurunge, kita duwe Gene Wilder lan Johnny Depp dadi raja gulali. Panulis lan sutradara Paul King ujar, "bakal fokus karo Willy Wonka sing enom lan petualangan sadurunge mbukak pabrik coklat paling misuwur ing donya."

King minangka direktur sing apik banget lan luar biasa Paddington. Dadi, aku yakin film kasebut bakal narik kawigaten.

Chalamet ngeculake gambar penggoda liwat Insta kanthi katrangan sing diwaca "Ketundukan banget, muga-muga ora bakal tahan."

Saliyane pengulangan Wonka iki, Taika Watiti uga nggarap a Charlie lan Faktor Chocloate kanggo Netflix.

Wonka disetel kanggo wiwitan taun 2023.

Apa sampeyan seneng Timothee Chalamet main Willy Wonka anyar? Ayo ngerti komentar Facebook utawa Twitter kita.

Wonka

Translate »