Home Warta Hiburan Ngeri 'Game Cumi' Saiki Nduwe Barang Resmi Liwat Netflix

'Game Cumi' Saiki Nduwe Barang Resmi Liwat Netflix

Dunia Suka 'Game Cumi'

by Trey Hilburn III
303 views
Game Cumi

Jagad iki ditempuh prahara lan iwak cumi. Seri Netflix Korea Game Cumi lagi tren liwat atap. Sampeyan uga duwe alesan sing apik. Seri kasebut luar biasa lan cocog banget karo wektu sampeyan. Aku bisa nonton luwih dhisik lan nyoba ngandhani kabeh wong sing wis ngerti. Untunge, nyebar kaya geni sing ana gunane. Netflix wis nggawa barang-barang ing level sing paling apik sabanjure lan menehi sawetara merchandise resmi liwat toko.

Sinopsis kanggo Game Cumi kaya ngene:

Seri kasebut fokus ing kontes ing ngendi 456 pemain, beda-beda saka macem-macem lapisan masyarakat, nanging masing-masing duwe utang, main game bocah kanthi dendha amarga bisa ngalahake kasempatan kanggo menang hadiah 45.6 milyar.

Supaya pesen dhewe Game Cumi sudagar liwat kene. Aku tenan dig ing Game Cumi desain outline kapur. Uga digali hoodie kanthi total, sanajan bisa uga katon minangka hoodie Playstation kanggo sing nonton biasa.

Apa sampeyan wis bisa nonton seri kasebut? Apa sampeyan seneng kaya sing wis ditindakake wong liya? Ayo ngerti apa sing sampeyan waca babagan seri kasebut ing utawa Facebook or Twitter kaca.

Uga wis ana a Cumi Dolanan Prank nggawe babak. Waca liyane babagan iki!

 

Translate »