Home Warta Hiburan Ngeri Jamie Clayton Muter Pinhead ing Clive Barker Ngasilake Urip maneh 'Hellraiser'

Jamie Clayton Muter Pinhead ing Clive Barker Ngasilake Urip maneh 'Hellraiser'

Kita Nduwe Panglihatan Kuwi Kanggo Ditampilake Sampeyan

by Trey Hilburn III
9,252 views
Hellraiser

Spyglass Media Group lan David Bruckner sing bakal teka ing Hulu diarahake Hellraiser urip maneh wis nemokake Neraka sing diarani alias Pinhead. Bener, bagean sing digawe Doug Bradley dadi misuwur ing Clive Barker's Hellraiser lan sekuel saiki bakal dimainake dening Jamie Clayton.

Rasa 8 lintang gabung karo Clive Barker sing diproduksi Hellraiser produksi, nggawa pinole anyar kanggo Pinhead. Watake kasebut mesthi dadi legendaris ing medeni. Nalika sampeyan mikir babagan Kulit medeni, Freddy, Jason, Michael, lan Pinhead ngrampungake dhaptar teror tiang tenda.

Uga gabung karo pemeran Hellraiser yaiku Brandon Flynn, Goran Visnjic, Drew Starkey, Adam Faison, Aoife Hinds, Selina Lo lan Hiam Abbass.

"Wis ndeleng sawetara desain saka David Bruckner sing anyar Hellraiser film, dheweke ngajeni apa sing digawe film pertama, nanging banjur nggawa menyang papan sing durung nate ana sadurunge. Iki yaiku a Hellraiser ing skala sing ora dikarepake. David lan time pancen kepenak mitos ing crita kasebut, nanging sing nyenengake aku yaiku kepinginan kanggo ngurmati sing asli sanajan padha merevolusi kanggo generasi anyar. ” Barker marang Deadline.

Apa sampeyan mikir babagan pemutus Pandhita Neraka? Ayo ngerti ing bagean komentar Facebook lan Twitter.

Translate »