Home Warta Hiburan Ngeri 'Swallowed' Review: Bug, Narkoba lan Horror Awak

'Swallowed' Review: Bug, Narkoba lan Horror Awak

by Brianna Spieldenner
618 views
Mark Patton nguntal

Tekek telek wiwit cukup innocently karo nari intim antarane loro kanca ing cusp saka pamindhahan urip-ganti, banjur dadi mati mburi jero karo menehi hasil tamba kuatir-mlebu salah karo persil saka medeni awak ngageti. 

Saka direktur Carter smith, sing uga nindakake 2008 Reruntuhan lan luwih anyar, slasher queer supremely underrated Kiss tengah wengi kanggo acara antologi medeni Menyang Peteng, Tekek telek wis premiere donya ing 2022 Overlook Film Festival.

Film iki dibintangi klompok aktor cilik, nanging kickass, kalebu legendaris Mark Patton, lintang saka notoriously gay-kode Ngipi elek ing Elm Street 2, sing ilang kanggo sawetara taun sawise release film amarga wedi kanggo aspèk aneh. 

Jena Malone nguntal

Jena Malone ing Swallowed - Gambar duweni XYZ Films

Jena malone (Donnie Darko, The Ruins, The Hunger Games, The Neon Demon) uga lintang, bebarengan karo Cooper Kab (sing bakal ana ing Blumhouse sing bakal teka Dheweke / Dheweke) lan wong anyar Jose Kolon. Ing sanjabane patang karakter iki, ora akeh liyane, nanging akeh banget karo gamelan. 

Loro kanca cilik ngrayakake siji wengi pungkasan sadurunge Benjamin (Koch) pindhah menyang Los Angeles kanggo kerja ing industri porno gay. Nyoba kanggo ndhukung kanca kang cetha wis raos kanggo, Dom (Colon) nyoba kanggo nyiyapake menehi hasil tamba sing bakal njaluk dhuwit kanggo Benjamin kanggo stabilitas financial ing pamindhahan. 

Kaya sing dikarepake, kesepakatan obat kasebut ora kaya sing dikarepake. Dheweke uga ora ngarep-arep cara kanggo nylundupake obat kasebut. 

Tekek telek, terus-terusan ngalih ing antarane wektu sing intim lan urutan tumindak sing tegang, kabeh kedadeyan sajrone sewengi lan esuk sawise, supaya sampeyan tetep manut apa sing bakal kelakon sabanjure. 

Tekek telek

Cooper Koch lan Jose Colon ing Swallowed - Gambar duweni XYZ Films

Persahabatan lan Roman unrequited antarane loro ndadékaké nyata lan manis; sampeyan pancene pengin pasangan iki kanggo slamet ordeal iki. Sampeyan uga aran pain sing padha aran ngerti padha kudu ninggalake saben liyane, duweni potensi ing salawas-lawase, lan nerusake karo urip. 

Nalika iku tegang, unsur medeni awak simmer saindhenging, ratcheting munggah cedhak mburi karo sawetara pelanggaran kuat. 

Nalika arep pedal menyang logam kanggo runtime, film iki wekasanipun bakal mengaruhi atimu luwih saka tindakan liya, biasane amarga akting saka Koch lan Colon sing ngluwihi apa sing bakal nyana saka film horor tradisional lan nggawa jumlah ngageti emosi. antarane loro. 

Cooper Koch nguntal

Gambar duweni saka XYZ Films

Tekek telek uga minangka bagean pribadi kanggo direktur. Smith, sing uga tuwuh ing deso Maine minangka bocah aneh, rumangsa sepi lan ora marem karo perwakilan sing dideleng. Film iki sing dheweke kepengin weruh minangka bocah sing seneng medeni ing bagean film tengah wengi.

Tekek telek sukses amarga para pemain, lan ndeleng Patton maneh ing peran sing misuwur lan apik, ora bisa mbantu nanging ngisi rasa seneng amarga dheweke meh ora ana radar wiwit saiki. Ngipi elek 

Film iki luwih kanggo nggawe kulo alam bébas sewengi agawé saka slasher utawa film horor liyane tradisional. Ora gumantung banget marang gore utawa ciloko kanggo medeni awak, lan luwih akeh babagan imajinasi. Nanging kanggo thriller medeni, Tekek telek stands metu kanggo werna heartwarming sawijining, aktor banget, lan kemajuan mboten umum saka acara. 

Film iki lagi arep mubeng festival lan durung angsal kanggo distribusi, nanging tetep mripat metu ing mangsa. 

3 mripat saka 5