Home Warta Hiburan Ngeri Serem lan Peculiar Sinar ing Pilihan Tengah Wengi Sundance 2021

Serem lan Peculiar Sinar ing Pilihan Tengah Wengi Sundance 2021

by Waylon Yordania
Sundance

Festival Film Sundance wis cedhak. Festival virtual sing akeh banget taun iki dibukak tanggal 28 Januari 2021, lan kaya biasane, dheweke duwe film kaya sing bisa ditonton kalebu pilihan kategori Midnight.

"Wiwit medeni lan komedi dadi karya sing ora cocog karo klasifikasi genre," pejabat kasebut Situs web Sundance negesake "Film-film kasebut bakal nggawe sampeyan tetep siyaga, sanajan ing wayah paling angel."

Iki minangka kategori sing diwenehake kanggo para penggemar genre kanthi pilihan taun-taun sadurunge HereditaryBabadook, Lan Bangsa Pembunuhan, lan taun iki ora ana sing istiméwa. Priksa dhaptar lengkap film ing ngisor iki, lan nunggu jangkoan saka iHorror nalika festival diwiwiti!

Censor (Disutradarai dening Prano Bailey-Bond)

Ana ing jaman "video ora becik" ing taun 1985, Niamh Algar (Wungu dening srigala) dadi Enid, sensor film sing dadi serius banget. Sawise ndeleng film sing katon ora padha karo kenangan nalika cilik nalika ngilang karo mbakyune, dheweke nemokake garis antara kasunyatan lan fiksi alon-alon kabur kanthi cara sing paling medeni.

Film iki dadi debut fitur sutradara Welsh Prano Bailey-Bond. Sutradara dadi co-nulis skenario film kasebut karo Anthony Fletcher. Sadurunge kolaborasi ing sawetara film cendhak kalebu Manungsa mungsuh Pasir lan Njijiki.

Mulih Ing Peteng (Disutradarai dening James Ashcroft)

Alan lan Jill ora ngerti seri acara sing medeni sing bakal ditindakake nalika arep nggawa putra-putrine mlaku-mlaku kanthi spontan liwat ara-ara samun Selandia Baru. Nalika loro drifters metu saka alas nalika kulawarga mandheg piknik, dheweke nuli dijupuk wong tahanan lan diadhepi karo memedi jaman biyen sing ora bakal meneng. Film kasebut diwenehi bebaya babagan kekerasan lan goreh ekstrem.

Direktur James Ashcroft nggawe debut arahan fitur karo Mulih Ing Peteng. Sadurunge, dheweke dadi direktur seni perusahaan teater Maori Asli Taki Rua.

Glitch ing Matrix (Disutradarai dening Rodney Ascher)

Dokumenter Rodney Ascher bali menyang Sundance karo film anyar, Glitch ing Matrix, nyelehake ide teori simulasi sing negesake manawa jagad sing kita lakoni bisa uga ora nyata. Ascher nglacak teori kasebut wiwit saka wong Yunani kuno nganti iterasi modern babagan prinsip dening Philip K. Dick lan Wachowskis (Matrix) uga sarjana modern.

Ascher ngasilake sawetara dokumenter sing paling apik banget lan kadang medeni ing dasawarsa pungkasan kalebu kamar 237 lan Ngipi elek. Sing terakhir iki kepenak banget amarga nyilem jero pengalaman umum para wong sing ngalami kelumpuhan turu.

nuthuk (Disutradarai dening Frida Kempff)

Molly isih nyetel urip anyar sawise dibebasake saka fasilitas kesehatan mental. Wiwitane dheweke nemoni kenyamanan ing apartemen barone, nanging rasane ora let suwe sawise dheweke wiwit krungu tangisan aneh ing plafon. Nalika nyoba ngerti swara kasebut, dheweke dipecat dening tangga teparo sing ujar yen dheweke ora krungu apa-apa. Suwarane saya mundhak lan ora suwe Molly wiwit krungu tangisane wong wadon sing keprungu kaya ana ing bebaya. Dheweke kudu ngerti apa sing kedadeyan. Nanging kepiye?

Sutradara Frida Kempff njelajah budaya gaslighting lan stigma sosial ing sekitar penyakit jiwa ing thriller psikologis sing mbebayani. sing wis entuk akeh buzz nalika Sundance nyedhak.

Ibu Schmuckers (Disutradarai dening Harpo lan Lenny Guit)

Issachar lan Zabulon minangka sedulur lanang loro sing lagi asrut nalika kelangan asu nippy ibune. Wong wadon kasebut nundhung dheweke metu saka omah lan nolak supaya dheweke ora bali nganti dheweke nemokake segawon sing nyebabake dheweke mburu aneh liwat alas kutha Brussels.

Film kasebut diwenehi peringatan konten kanggo "gambaran grafis penyalahgunaan kewan, kekerasan seksual, lan perkara liya sing bisa nyerang para penonton. Ora cocog kanggo pamirsa ing umur 18 taun. ”

Pelanggaran (Disutradarai dening Dusty Mancinelli lan Madeline Sims-Fewer)

Ora seneng nikah karo Miriam lan Caleb, gabung karo mbakyune Greta lan garwane, sing lagi sepi, Dylan plancongan akhir minggu kanthi pangajab rekonsiliasi. Sawise dheweke nyoba sambung maneh karo Greta sing kayane gagal, Miriam kepincut karo Dylan. Pungkasan minggu iki rusak sawise tumindak kekerasan seksual, lan Miriam enggal nemoni dendam.

Madeline Sims-Fewer lan Dusty Mancinelli ketemu ing Laboratorium Talent Festival Film Internasional 2015 lan bakal nulis lan ngarahake bebarengan. Iki film fitur pertama. Sims-Fewer uga main dadi Miriam ing Pelanggaran.

Related Posts

Translate »