Home Warta Hiburan Ngeri 'Pembunuhan Pesta Slumber' Remake dening Shout! Studios Dipilih dening SYFY

'Pembunuhan Pesta Slumber' Remake dening Shout! Studios Dipilih dening SYFY

by Waylon Yordania
Pembantaian Pesta Slumber

Syfy bakal debut debut Amy Holden Jones lan Roger Corman Pembantaian Pesta Slumber wiwit taun 1982 ing pungkasan taun iki.

Danishka Esterhazy (Film Pisang Misah) bakal ngarahake film kasebut adhedhasar skenario Suzanne Keilly (Awu vs. Mati Ala). Rincian plot kanggo gawe maneh durung dicethakake, nanging asline nemokake pesta turu ing sekolah menengah sing disiksa dening psikopat kanthi latihan listrik sing gedhe banget.

Syuting ing remake sing dibungkus ing Afrika Selatan wulan kepungkur laporan Deadline. Bintang ing Hana Gonera (Nulis), Frances Sholto-Douglas (Ing Kissing Booth), Mila Rayne, Alex McGregor (Ratu Vagrant) lan Reze-Tiana Wessels.

Bengok-bengok! Sudios entuk hak film kasebut sawise entuk perpustakaan New Horizon Picture taun kepungkur. Kesepakatan kasebut kalebu hak kanggo 270 film Corman.

"Nggawe maneh film semi karya Roger Corman lan Amy Holden Jones minangka karya awal sing nyenengake lan nyenengake. Nanging ora ana tangan sing luwih apik kanggo nyelehake tantangan iki kanggo Danishka Esterhazy, Suzanne Keilly, lan tim ing Blue Ice Pictures. Visi kreatife bakal ngurmati etos Corman lan narik kawigaten para pamirsa saiki, ”ujare Brent Haynes, Kepala Pengembangan Konten Asli, Shout, ing sawijining pernyataan.

Pembantaian Pesta Slumber minangka pilihan sing menarik kanggo nggawe ulang. Sanajan ngasilake franchise sing kalebu rong film maneh, iki meh ora dadi salah sawijining franchise jeneng gedhe wiwit taun 80an. Sampeyan bisa uga nggawe remake kanggo nggawe film anyar sing durung bisa nggayuh potensine.

iHorror bakal nggawe sampeyan dikirim amarga informasi luwih lengkap kasedhiya kalebu tanggal perdana nalika kasedhiya.

Related Posts

Translate »