Home Warta Hiburan Ngeri Thomas Dekker Nyerang Emas medeni Psikologis kanthi "Jack Pulang"

Thomas Dekker Nyerang Emas medeni Psikologis kanthi "Jack Pulang"

by Waylon Yordania

Jack mulih kaya judhul komedi romantis utawa drama sing nyenengake babagan lelungane wong bali menyang oyod kanggo nggoleki awake dhewe. Nalika tekan kana, dheweke bakal nemokake klompok wong sing tresna marang dheweke lan pengin ngimpi lan nulungi dheweke dadi versi paling apik kanggo awake dhewe. Iki minangka salah sawijining film sing nggawe sampeyan rumangsa seneng lan kepenak nalika kredit isih ana.

Iku ora film sing digawe Thomas Dekker. Nanging, kaya sisa karya sing ngrusak psikologis iki, judhule yaiku muslihat.

Nalika film kasebut dibukak, Jack Thurlowe (Rory Culkin) urip sedina muput nalika nampa telpon. Wong tuwane wis kecelakaan mobil. Bapake tiwas, nanging ibune (dimainake karo Lin Shaye sing ora ana bandhingane), senadyan nabrak lan bruises, isih bisa urip. Dheweke enggal mulih arep ngopeni ibune lan ngatur tata cara pemakaman bapakne. Yaiku wayahe kasusahane wiwit nyata.

Jack mulih

Ing ngisor iki minangka lelungan ngobong alon-alon nalika Jack adhep-adhepan karo kedadeyan wiwit jaman biyen dheweke wiwit ditindhes. Nalika ngipi elek dheweke wiwit nyerang kasunyatane, jagad kasebut ora bisa dikendhaleni.

Culkin menehi kinerja sing apik banget minangka Jack, mentah lan rentan amarga psyche katon kosong. Saben wahyu sing teka bakal ngganti dheweke lan aktor ndaftar sing owah ing awake kabeh. Aku ora yakin yen nate ndeleng Culkin menehi kinerja sing luwih apik. Sing saya yakin sawise nonton film iki yaiku kita bisa ngarep-arep supaya dheweke bakal dadi pemimpine luwih asring ing mbesuke. Dheweke ora mung bakat, nanging duwe kaprigelan bawaan kanggo mbujuk para pamirsa supaya ngetutake gerakane ing layar.

Jack mulih

Banjur, ana Lin Shaye. Shaye minangka Meryl Streep ing jagad medeni lan dheweke mbuktekake, nanging dheweke uga bisa dadi petugas Teresa, ibune Jack. Siji wayahe dheweke dadi ibu sing rentan lan maha tresna, lan mbesuk dheweke nesu kanthi nesu lan panganiaya. Kepiye carane dheweke bisa dipercaya lan kanthi gampang katon kaya misterius kaya wanita sing dheweke lakoni.

Jack mulih

Dekker ngrampungake para pemain kanthi aktris lan aktris sing berbakat. Daveigh Chase (aka Samara ing The Ring) cemlorot ing peran kanca paling apik saka Jack, lan Louis Hunter dadi smockers minangka tangga teparo seksi Jack sing bisa uga ora duwe motif jahat. Deleng kanthi cetha lan sampeyan uga bakal nemokake Nikki Reed saka Twilight waralaba lan saiki dadi Betsy Ross ing Fox ngantuk.

Nanging kabeh bakat kasebut bakal ilang tanpa karya apik tenan. Skrip lan arah Dekker ndadekake para pamirsa bisa ngira-ngira, ora nate menehi dhasar sing mantep kanggo ngadeg. Dheweke kanthi gampang ngalih kita saka kasunyatan menyang khayalan lan bali maneh kaya potongan ing papan catur. Teror ing film kasebut nyata, lan sing paling apik, ora bisa uwal.

Ditambah karo skor angker Ceiri Torjussen lan sinematografi gaya Austin F. Schmidt, iki minangka salah sawijining film sing ora bakal sampeyan lakoni.

Jack mulih rilis ing bioskop lan ing VOD 14 Oktober 2016 saka Momentum Pictures. Priksa dhaptar lokal lan deleng film iki ASAP! Film iki minangka salah sawijining roller coaster emosional sing mesthi bisa ditonton.

jack-go-home-5

Related Posts

Translate »